تبلیغات
بازگشت - ادامه انواع قهوه و دستور تهیه نوشیدنی های قهوه
تاریخ : سه شنبه 5 دی 1391 | 02:05 ب.ظ | نویسنده :

جهت عضویت در سایت کلیک کنید

  موس قهوه

برای 4 نفر

200 میلی لیتر قهوۀ غلیظ

75 گرم بادام آسیاب شده

150 گرم شکر

1 قوطی کوچک شیر خشک

4 عددتخم مرغ

 

 

 

 

 

1. قهوه و شکر را در یک تابه ریخته، روی شعلۀ زیاد برای مدت 10 دقیقه حرارت دهید تا غلیظ شود.

2. زرده های تخم مرغ را بزنید و به مخلوط اضافه کنید و با قدرت هم بزنید.

3. سپس آن را در یک تابه گرما دهید. هر چند وقت یک بار، هم بزنید تا غلیظ شده، حجم آن زیاد شود.

4. از روی شعله بر دارید و بگذارید تا چند دقیقه سرد شود و مرتباً آن را هم بزنید.

5. شیر خشک، بادام و سفیدۀ زده شدۀ تخم مرغ را اضافه کنید.

6. مخلوط را به لیوان های کوچک تقسیم کرده، تا زمان پذیرایی، در یخچال نگه دارید.

 

 

 کرم قهوه

برای 1 نفر

8 قاشق دسر خوری خامه

60 گرم شکلات سفید

1 قاشق دسر خوری قهوۀ غلیظ

برای تزیین: تکه های شکلات یا بادام برزیلی

 

 

 

 

 

1. سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

2. شکلات ها را ذوب کنید.

3. روی یک ورقه کاغذ آلومینیومی (فویل) شکلات را با برس بمالید. فویل را به صورت وارونه روی کاغذ روغنی قرار دهید و سینی را در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود.

4. خامه را بجوشانید تا حجم آن نصف حالت اولیه شود.

5. از روی شعله بر دارید، شکلات را اضافه کنید، و بگذارید بماند تا خنک شود.

6. قهوه را بیافزایید و هم بزنید تا نرم شود؛ سپس بگذارید بماند تا خنک شود.

7. فنجان ها را از مخلوط آماده شده پر کنید. آن را با تکه های شکلات یا بادام برزیلی تزیین کنید و بگذارید در یخچال بماند.

8. می توانید این دسر را به مدت یک هفته در یک ظرف دربسته، در یخچال نگه دارید.

 

 

 دسر فرانسوی قهوه

برای 2 تا 3 نفر

200 میلی لیتر قهوۀ تازه دم

2 قاشق دسر خوری شکر

1 قاشق دسر خوری فندق پوست کنده و خرد شده 

2 تکه پوست پرتقال

2 قاشق دسر خوری خامۀ زده شده

3 قاشق دسر خوری نیشکر

1 قاشق دسر خوری آب

 

 

 

 

 

1. نیشکر را چند دقیقه در آب بخیسانید و گرما دهید تا بجوشد.

2. پوست پرتقال را اضافه کنید.

3. قهوه را آماده کنید، شکر را اضافه کنید، فندق را خرد کنید و نیمی از مخلوط آماده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

4. دسر را در لیوان های گرم شده بریزید. باقی ماندۀ مخلوط را اضافه کنید و با خامۀ زده شده تزیین نمایید و بلافاصله سرو کنید.

 

 

 کاپوچینوی معطر

برای 2 تا 3 نفر

100 میلی لیتر قهوۀ غلیظ دم کرده

200 میلی لیتر شیر

1 قاشق دسر خوری کاکائو

اندکی دارچین

اندکی جوز هندی رنده شده

اندکی وانیل

یک تکه پوست پرتقال

 

 

 

 

 

1. شیر را با دارچین بجوشانید. جوزهندی، وانیل ، و پوست پرتقال را اضافه کنید و روی یک شعلۀ کم برای 10 دقیقه حرارت دهید.

2. شکر و کاکائو را با شیر(که آن را با سایر مواد جوشانده ایم) و قهوۀ داغ بزنید و بلافاصله سرو کنید.

نکته :  کمی عسل اضافه نمایید و کاپوچینوی معطر را به همراه کیک آلو سرو کنید.

 

 

 شیر قهوه

برای 1 نفر

شیر جوشیده

1 فنجان قهوه اسپرسو یا قهوه فرانسه

اندکی پودر شکلات یا دارچین

 

 

 

 

 

 

1. مقداری شیر جوشیده (با دمای 65 تا 75 درجۀ سانتی گراد) به یک فنجان قهوۀ اسپرسو یا فرانسۀ تازه بیفزایید.

2. یک چهارم اینچ کف شیر به عنوان رویۀ آن اضافه کنید. شاید بعضی ها دوست داشته باشند که قهوه را در آخر اضافه کنند. برای این کار، قهوه را به آرامی در وسط فنجان بریزید.

3. اگر دوست دارید، روی شیر قهوه را با پودر شکلات یا دارچین تزیین کنید.

 

 

 قهوه هلندی

 برای 1 نفر

یک هشتم لیتر قهوۀ غلیظ داغ

1 قاشق دسر خوری خامۀ زده شده

1 قاشق دسر خوری قهوۀ فرانسه

نصف قاشق چای خوری کاکائو

 

 

 

 

 

1. قهوۀ داغ را در فنجان ریخته، خامۀ زده شده را روی آن بریزید.

2. قهوۀ فرانسه را با پودر کاکائو مخلوط کرده، روی خامه را با آن تزئین کنید و همراه یک قاشق چای خوری سرو کنید.

 

 

 کاپوچینوی ونیزی

برای 2 تا 3 نفر

100 میلی لیتر قهوۀ اسپرسوی تازه آماده شده

200 میلی لیتر شیر داغ

9 قاشق دسر خوری خامۀ ساده

 

 

 

 

 

1. قهوۀ اسپرسو را آماده کنید.

2. شیر را بجوشانید و به آرامی آن را به قهوه اضافه کنید.

3. آن را با خامۀ زده شده تزئین کنید.

 

نکته : می توانید کف شیر داغ را با خرده های شکلات تزئین کنید. 

 

 

 میلک شیک قهوه

برای 2 نفر

2 فنجان شیر

2 قاشق دسر خوری شکر

4 قاشق بسنتی وانیلی

قهوۀ غلیظ ، سرد

 

 

 

 

 

مواد اولیه را به ترتیب مذکور در دستگاه مخلوط کن بریزید و با سرعت زیاد به مدت زمان 5 دقیقه با هم مخلوط کنید. مخلوط را در لیوانی یخ زده بریزید.

 

 

 قهوه تگری

برای 1 نفر

1 فنجان قهوه دم شده غلیظ سرد شده در یخچال

2 قاشق دسر خوری شکر

3 فنجان یخ خرد شده

 

 

 

 

 

قهوه، شکر و یخ را در دستگاه مخلوط کن با هم مخلوط کنید و تا غلیظ شود.سپس در لیوان ریخته و بلافاصله سرو نمایید.

 

 کافه گلاسه

برای 2 تا 3 نفر

1.5 فنجان قهوه غلیظ سرد

1 فنجان خامه رقیق

2 فنجان بستنی وانیلی

6 قاشق غذا خوری شکر

4 قاشق غذاخوری خامه زده شده

 

 

 

 

 

1. بستنی و خامه رقیق مخلوط نمایید .

2. قهوه و شکر را با هم مخلوط کنید.

3. مخلوط قهوه را به بستنی اضافه کنید و هم بزنید.در فریزر قرار دهید و تا قوام یافتن آن صبر کنید.

4. سپس در لیوان بریزید و با خامه تزیین کنید.